Dėmesio turistams, užsakantiems viešbučius JAE savarankiškai!


Atsižvelgdami į pastaruoju metu didėjantį sulaukiamų skambučių ir gaunamų laiškų skaičių, iš anksto norime atkreipti dėmesį turistų, besiruošiančių savarankiškai rezervuoti viešbučius Jungtiniuose Arabų Emyratuose (Dubajuje ir kt. rajonuose).

Informacija skirta ir aktuali tiems, kurie ketina atlikti viešbučių Emyratuose rezervaciją, tiesiogiai viešbučių puslapiuose, per rezervavimo sistemas BOOKING.COM, EXPEDIA.COM ir pan.

Daugeliu atvejų, FOXtravel gali pasiūlyti analogišką apgyvendinimą Jūsų pasirinktame arba alternatyviame JAE viešbutyje už mažesnę ar tokią pačią kainą, kokią Jums siūlo viešbutis arba minėtos rezervavimo sistemos. Nuoširdžiai rekomenduojame prieš atliekant savarankiškai viešbučio užsakymą pasitikrinti kainą pas mus telefonu 8 652 28248 arba elektroniniu paštu info@foxtravel.lt.

Be to, norime atkreipti Jūsų dėmesį, kad rezervuojant viešbučius svetainėje BOOKING.COM ir pan., labai dažnai į pirmame puslapyje pateiktas kainas NĖRA ĮSKAIČIUOTAS 10% miesto mokestis ir 10% aptarnavimo mokestis (angliškai: Not included in room price: 10 % city tax, 10 % service charge). O taip pat nurodytos kainos paprastai yra NEĮSKAITANT PUSRYČIŲ (angliškai: buffet breakfast costs AED .... per person per night). Kelionių organizatorius FOXtravel pateikia kainas su visais mokesčiais ir su įskaičiuotu maitinimu pusryčių metu (išskyrus tam tikrus atvejus, kuomet, atsižvelgiant į pačių keliautojų individualų pageidavimą, yra galimybė užsakyti apgyvendinimą tam tikruose viešbučiuose ar apartamentuose be jokio maitinimo).

Kelionės į Koso salą Kelionės į Rodo salą Mokėk mažiau - keliauk dažniau! Rezervuok poilsį Lietuvoje ir užsienyje su nuolaida!