Dovanų kuponas


Dovanokite poilsį ir nepamirštamus įspūdžius su FOXtravel! Juk šventės jau po truputį artėja...

Ieškote originalios ir vertingos dovanos savo artimiesiems, draugams ar kolegoms? Norite paskatinti įmonės darbuotojus, padėkoti savo partneriams už sėkmingą bendradarbiavimą, o nuolatiniams klientams už jų lojalumą? O gal tiesiog nežinote, ką padovanoti šventės proga..? Juk pamažu didžiausios ir laukiamiausios metų šventės Kalėdos ir Naujieji Metai vis artėja...

Padovanokite tai, apie ką tikrai svajojate patys - neišdildomus įspūdžius svetur su kelionių organizatoriumi FOXtravel!

 

Dovanų kuponas galioja visoms įmonės teikiamoms paslaugoms! Kuponą galite padovanoti kelionei į iš anksto pasirinktą  šalį arba įsigijus kuponą norimai pinigų sumai, suteikti laisvę pasirinkti pačiam dovanos gavėjui. O rinktis tikrai yra iš ko: kelionės ne tik į jau turistų pamėgtas šalis - Turkiją, Graikiją, Tailandą, slidinėjimą Austrijoje ar Italijoje, bet išskirtinę galimybė atrasti Arabijos perlu vadinamą kraštą - Jungtinius Arabų Emyratus. Kelionė į Dubajų tikrai turėtų apstulbinti ir sužavėti Jūsų artimuosius.

Dovanų kuponą galite įsigyti dviem būdais: apsilankyti mūsų biure, esančiame Žemaitės g. 22, Vilnius arba pervesti pinigus į mūsų atsiskaitomąją sąskaitą ir gauti dovanų kuponą registruotu arba elektroniniu paštu. Dovanų kupono pristatymas paštu - nemokamas.

Kuponas galioja net 12 mėn. nuo įsigijimo datos!

Daugiau informacijos telefonu 8 652 28248 arba elektroniniu paštu info@foxtravel.lt.

Kelionės į Koso salą Kelionės į Rodo salą Mokėk mažiau - keliauk dažniau! Rezervuok poilsį Lietuvoje ir užsienyje su nuolaida!